Un bărbat a câștigat 50 de milioane de dolari la Loto și s-a întors la muncă a doua zi

Într-o poveste desprinsă din lumea viselor, Pierre Richer, un cetățean din Montreal, a devenit câștigătorul fabuloasei sume de 50 de milioane de dolari la loteria Lotto Max. Cu toate acestea, în loc să se bucure de lux și extravaganță în urma acestui premiu, bărbatul a ales să se întoarcă la muncă în ziua următoare, declarând că prezența sa este necesară.

Biletul câștigător a fost achiziționat de la Super C, un supermarket din Montreal, în timp ce Pierre făcea cumpărăturile alături de fiica sa pentru Ziua Recunoștinței. Astfel, cei 10 dolari cheltuiți au dus la fabuloasa sumă de 50 de milioane de dolari.

Rezultatele Loto au fost descoperite în ziua următoare tragerii la sorți de către soția și fiica lui Richer. Cu toate că suma de bani ar fi schimbat radical viața oricui, bărbatul a rămas surprinzător de calm și a continuat să-și trăiască viața ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Am intrat în cameră și mi-au spus (despre câștig). Am zis „Bine” și apoi am ieșit.

Asta a declarat Pierre Richer la o conferință de presă după ce a fost întrebat care i-a fost reacția când a aflat despre marele premiu.

Cu toate acestea, surpriza cea mare a fost atunci când bărbatul s-a prezentat la ora 4:30 dimineața la firma de catering la care lucrează. Indiferent de vârstă, acesta a explicat că nu poate lăsa departamentul de expedieri să funcționeze fără el: „Nu îi pot lăsa singuri (…) Fără mine, departamentul de expedieri nu este fezabil. Mă simt la fel. Nimic nu s-a schimbat.”

Această alegere neobișnuită a câștigătorului de loterie a stârnit curiozitatea și admirația publicului. Cu toate că ar putea să trăiască o viață de lux, bărbatul a afirmat că planul său este acela de a cumpăra o casă nouă și o mașină, iar restul banilor îi va folosi pentru a-și trimite familia în vacanță, deoarece el nu este adeptul călătoriilor.

Premiile fabuloase de la jocul de Loto schimbă adesea viața câștigătorilor într-un mod drastic, însă această poveste rămâne un exemplu despre cum succesul financiar poate fi îmbinat cu simplitatea, modestia și responsabilitatea.

Agenții Pariuri Recomandate
Bonus de bun venit: 2.200 RON + 680 Rotiri Gratuite
Bonus de bun venit: 2023 RON + 200 Rotiri Gratuite
Bonus de bun venit: până la 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite
Bonus de bun venit: 9.000 RON + 300 Rotiri Gratuite
Bonus de bun venit: 3.000 RON + 231 Rotiri Gratuite
Bonus de bun venit: 100 % până la 1.000 RON

Update cookies preferences