Pariuri pe numere loto 2024 – Cum si unde se poate juca online?

Bonus de bun venit: 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite
Bonus de bun venit: 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite
Bonus de bun venit: 100 % până la 1.000 RON
Bonus de bun venit: 3.000 RON + 231 Rotiri Gratuite
Bonus de bun venit: 9.000 RON + 300 Rotiri Gratuite
Bonus de bun venit: până la 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite
Bonus de bun venit: 2023 RON + 200 Rotiri Gratuite
Bonus de bun venit: 2.200 RON + 680 Rotiri Gratuite

Top case de pariuri online la care poti pune pariuri pe numerele loto

Bonus de bun venit:
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite
5.0
Bonus de bun venit:
100 % până la 1.000 RON
5.0
Bonus de bun venit:
5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite
5.0
Bonus de bun venit:
până la 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite
5.0

Cum joci pariuri pe numerele loto?

La fel ca în cazul tuturor jocurilor de noroc, pentru a participa la jocul de Loto online, trebuie să urmezi aceiași pași. Indiferent de agenția la care alegi să joci, vei avea nevoie de un cont, urmând mai apoi să faci prima depunere și să plasezi pariul.

Deschiderea unui cont online pentru pariuri pe numere loto

Deschiderea unui cont este un prim pas foarte ușor de efectuat. După ce ai găsit oferta cea mai potrivită pentru tine, tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul și să cauți opțiunea de „Înregistrare”. În continuare vei avea nevoie de o adresă de email validă, după care vei începe să completezi un formular cu datele tale.

Deschiderea unui cont online pentru pariuri pe numere loto

În general, aceste date conțin numele și prenumele, data nașterii (deoarece jocurile de noroc sunt interzise persoanelor sub 18 ani), adresa, CNP-ul și numărul de telefon. Trebuie să fii foarte atent ca aceste date să fie corecte și să îți aparțină. Nu poți juca în numele tău și să retragi banii în numele altei persoane sau invers. După ce te-ai înregistrat, vei primi un email pe adresa solicitată cu un link pe care trebuie să îl accesezi pentru a-ți activa contul.

Verificarea contului de jucator este importanta

După ce acest pas a fost îndeplinit, pentru a plasa pariuri loto online se va trece la verificarea contului. Vei avea nevoie să trimiți o poză de pe buletin pentru a-ți confirma identitatea și poți începe să depui bani și să plasezi pariul.

Pentru depunere, cea mai comună metodă este prin intermediul uni card de credit/debit. Bineînțeles, plățile se pot executa și prin alte aplicații de tranzacții online, însă cardul de credit/debit este cea mai ușoară cale prin care îți poți alimenta contul. Odata ce ai parcurs acesti pasi poti incepe sa plasezi pariuri pe numere loto.

Selecteaza loteria favorita si depune suma de bani cu care vrei sa incepi

După ce ți-ai activat contul și ai depus suma necesară, vei avea la dispoziție un meniu din care va trebui să alegi opțiunea „Loto”, apoi un anumit joc de Loto. După ce vei alege jocul dorit, îți vor fi prezentate toate zilele și orele la care au loc extragerile, de-a lungul unei săptămâni. În dreptul fiecărui joc este specificat câte numere se extrag și care este numărul total din care acestea se vor extrage.

Cele mai populare loterii internationale pe care poti paria pe numere

De exemplu, jocul de Loto Grecia Kino este unul foarte popular, de tipul 20/80. Asta înseamnă că se extrag 20 de numere, cuprinse între 1 și 80 inclusiv. Cele mai multe case de pariuri online îți permit să alegi un număr maxim de 15 sau 16 numere. Pe combinație vei putea juca 8 numere maxim, prin urmare, sistemul de joc este 8/15 sau 8/16, în funcție de politica fiecărei companii. Cu cât alegi mai puține numere, cu atât șansele de câștig cresc. Poți verifica rezultatele oricărui joc de Loto foarte simplu, pe site-ul loto-online.ro la secțiunea rezultate loto.

Cele mai populare loterii internationale pe care poti paria pe numere

Pentru pariuri loto, suma minimă pe care poți juca este de 1 leu, iar câștigurile variază în funcție de câte numere pariezi și de cele care se extrag. Verifică pe site agențiile recomandate, pentru a alege cea mai sigură variantă de câștig.

Pariuri online pe numere loto vs loto 6 din 49 de la Loteria Romana

Atunci când alegi pariuri pe numere loto este important să verifici toate opțiunile care sunt disponibile. Totuși, până să intrăm în detalii cu fiecare joc, trebuie menționat faptul că există două mari categorii de jocuri la loto: pariurile numere loto online sau jocul de Loto 6/49 al Loteriei Române.

Ambele categorii de pariuri loto au avantaje și dezavantaje, însă important este să analizezi fiecare dintre variante. Jocurile de Loto online îți oferă posibilitatea de a paria la mai multe tipuri de loterii, cu diferite sisteme de joc. În plus, extragerile de la jocurile de Loto online au o frecvență mai ridicată, prețuri mai mici, iar la unele agenții pariuri loto poți beneficia de diferite bonusuri și oferte.

Jocul de Loto 6/49 este cel mai popular joc din cadrul Loteriei Române. Acesta are loc de două ori pe săptămână, în zilele de joi și duminică. Un lucru foarte interesant legat de acesta este faptul că jackpotul variază și crește de fiecare dată când nu este câștigat, ajungând în acest fel la sume colosale. În plus, un avantaj al acestui joc este acela că poți face pariul fizic, iar astfel nu riști să plasezi un pariu greșit.

Unde este mai avantajos sa jucam pariuri loto pe numere: online sau offline?

Aceste pariuri pe numere Loto se pot plasa atât online, cât și fizic, în agenții. O primă diferență stă în faptul că jocul online se poate desfășura din orice loc și de pe orice dispozitiv care îți permite o conexiune la internet. Astfel, poți plasa pariuri loto din confortul propriei case, fără să fie nevoie să te deplasezi.

În plus, nu ești presat de timp. În cadrul celor mai multe agenții pariuri loto există mai mulți utilizatori care așteaptă și astfel poți pierde oportunitatea de a plasa pariul. Jucând online, îți poți analiza opțiunile, profitând de oricât timp ai nevoie.

De asemenea, prin jocul de Loto online poți vedea mai bine cum funcționează sistemul de joc, care sunt numerele cu o frecvență mai ridicată, bucurându-te în același timp de o mulțime de bonusuri.

Care sunt cele mai cunoscute loterii internaționale pe care poti paria?

Cele mai populare loterii internaționale sunt:

Grecia Kino 20/80

Grecia Kino este unul dintre cele mai cunoscute jocuri de Loto. Acesta este caracterizat de frecvența sa foarte ridicată, deoarece jocurile au loc din 5 în 5 minute, iar extragerile au loc în fiecare zi.

Win for Life 10/20

Acest joc presupune extragerea a 10 numere din 20. Jocul de Loto are loc în fiecare zi a săptămânii în Italia, din oră în oră.

Ungaria Putto 8/20

Jocul de Loto care se organizează fizic în Ungaria are parte de două extrageri. Una principală, în care sunt alese 8 numere din 20, și alta secundară în care se alege un singur număr de la 1 la 4. Extragerile au loc din 5 în 5 minute, în fiecare zi.

Multi Polonia 20/80

Extragerile de la Multi Polonia au loc de două ori pe zi, la ora 15:00 și ora 23:00, unde se vor alege 20 de numere, cuprinse între 1 și 80 inclusiv.

Cate tipuri de loterii internaționale sunt?

Extragerile Loto internaționale au loc în funcție de fiecare țară. Acestea au sisteme de joc diferite și prin urmare reguli de joc variate. Principalele țări care organizează extrageri loto la care poți participa sunt: Belgia, Canada, Cehia, China, Croația, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Italia, Letonia, Polonia, Singapore, Slovacia, Spania, USA, Turcia, Ungaria.

De obicei, fiecare țară are parte de câte o loterie reprezentativă, însă există și excepții, în care o țară are mai multe loterii cu sistem de joc diferit sau ca în cazul Statelor Unite ale Americii, care are parte de mai multe loterii în funcție de regiune.

Cum se por verifica rezultatele la extragerile de la loterii internaționale

Pe site-ul nostru găsești rezultatele la loteriile populare, precum Loto 6/49, Grecia Kino, Multi Polonia, Ungaria Putto și multe alte loterii cunoscute.

Cum pot retrage castigurile de la pariuri loto

Câștigurile din pariuri Loto online se retrag de pe site-ul acelor agenții Loto online la care ai pariat. Prin opțiunea de „Retragere” vei putea alege ca o parte din bani sau ca întreaga sumă să fie virată pe cardul de credit/debit personal. Trebuie sa știi ca este important ca atunci când efectuezi o retragere trebuie sa ai contul verificat si sa nu ai un bonus activ pentru ca vei risca sa fie anulat.

Ce impozite se plătesc pe câștigurile la pariurile pe loterii?

La fel ca în cazul oricărui tip de joc de noroc, pentru câștigurile din pariuri pe numere Loto se plătește un impozit către stat. Câștigurile obținute din pariuri Loto se încadrează ca fiind câștiguri din jocurile de noroc. Astfel, în funcție de câștig, pragurile de impozitare arată astfel:

Câștiguri retrase de până la 10.000 de Lei – 3% impozit

Câștiguri retrase între 10.000 și 66.750 de Lei – 300 de LEI impozit + 20% din suma care depășește 10.000 de LEI.

Câștiguri retrase de peste 66.750 de Lei – 11.650 de LEI impozit + 40% din suma care depășește 66.750 de LEI.

Impozitul pentru câștigurile din pariuri Loto este cu reținere la sursă, ceea ce înseamnă că acesta va fi plătit automat către stat în numele tău de către agenția de pariuri.

Pe lână impozit, mai există o taxă de viciu de 2% aplicată la fiecare depunere, însă multe cazinouri licențiate din România aleg să o suporte în numele jucătorilor.

Avantaje și dezavantaje pariuri loto 2024

Atunci când joci la Loto în case de pariuri online trebuie să ai în vedere toate avantajele și dezavantajele acestor tipuri de pariuri.

Avantaje pariuri Loto 2024:

  • Poți plasa pariuri Loto la orice oră din zi și din noapte în cazinourile online din confortul propriei case;
  • Ai la dispoziție o multitudine de loterii din care poți alege;
  • Prețurile pentru un bilet la Loto încep de la 1 Leu;
  • Te poți bucura de câștiguri uriașe, chiar și dacă pariezi pe cea mai mică miză;
  • Cazinourile online de top te premiază cu bonusuri și oferte;

Dezavantaje pariuri Loto 2024:

  • Poți fi tentat să depășești bugetul pe care ți-l permiți;
  • Jocurile de noroc pot induce o stare negativă, dacă joci foarte mult fără să câștigi;

Cum se desfășoară extragerile Loto?

În funcție de tipul jocului de Loto, extragerile se pot desfășura fizic, în spații special amenajate, iar de obicei acestea sunt televizate. În ceea ce privește jocurile de Loto online, acestea sunt transmise live pe site-ul agenției, unde pot fi urmărite în mod direct.
Pentru jocurile de tip Loto se folosesc seturi de bile numerotate pe exterior, în funcție de fiecare sistem de joc. Acestea sunt introduse în urnă și sunt amestecate cu ajutorul unor turbine de aer, pentru un joc cât mai corect.  

Cum se face plata câștigurilor online?

Ca orice alt pariu online, câștigurile pot fi retrase prin intermediul cardului de credit/debit, urmând ca banii să fie virați direct în contul tău. Bineînțeles, pentru ca această acțiune să aibă loc, atât contul, cât și cardul trebuie verificate.

Care sunt metodele de plată acceptate?

Cazinourile online acceptă plata cu cardul de credit/debit. Aceasta reprezintă cea mai comună și ușoară metodă prin care poți face retrageri, dar și depuneri. Cu toate acestea, mai există și opțiunea de a face transfer prin intermediul altor aplicații online, însă tot vei avea nevoie de un card de credit/debit  și pentru această metodă.

Cum se impozitează câștigurile?

Câștigurile din pariurile Loto se impozitează în funcție de suma acestora. Acest tip de jocuri este cu reținere la sursă, ceea ce înseamnă că impozitul aferent fiecărui câștig este retras și plătit automat către bugetul de stat.
Impozitarea se calculează diferit în funcție de anumite praguri: se plătește 3% impozit pentru sumele care nu depășesc 10.000 de LEI, se plătește 300 de LEI impozit + 20% din suma cuprinsă între 10.000 și 66.750 de LEI și se plătește 11.650 de LEI impozit + 40% din suma ce trece de 66.750 de LEI.

Unde este mai avantajos să joci?

Cazinourile fizice și online au fiecare avantaje și dezavantaje. Cu toate acestea, în cadrul cazinourilor online beneficiile cresc prin multitudinea de jocuri din care poți alege, disponibilitate și accesibilitate.
Poți avea acces la agențiile de top prin utilizarea oricărui dispozitiv cu conexiune la internet, fără să fie nevoie să te deplasezi fizic. Ai șansa să analizezi regulile și sistemul fiecărui joc, în scopul de a-l alege pe cel mai potrivit pentru tine.

Merită să joci la Loto?

Jocul de Loto poate fi extrem de distractiv și nu implică riscuri, atât timp cât ai în vedere că nu trebui să joci mai mult decât îți permiți. De asemenea, nu trebuie să pariezi din ce în ce mai mult dacă încă nu ai câștigat. Păstrează-ți răbdarea și nu uita să pui distracția pe primul loc!

Loto Betano Casino 2024

Betano se află printre operatorii de jocuri de noroc de top din România. Cu același cont poți juca la pariuri sportive, Betano Casino și la pariuri Loto internaționale.

Bonus de bun venit:
100 % până la 1.000 RON

Din oferta cazinoului online fac parte: Grecia Kino, Italia Keno 10Elotto, Slovacia Keno, Cehia Keno, Ungaria Putto, Multi Polonia, Win for Life, Keno Letonia, Italia Vincicasa, Italia Millionday, Grecia Extra 5, Polonia Kaskada, Keno Polonia, Cehia Rapid Keno și Spania L’Express.

Pe site poți vedea când au loc extragerile pentru fiecare loterie în parte, în cât timp începe următoarea rundă și care sunt numerele care sunt extrase frecvent. În plus, cazinoul Betano oferă rotiri gratuite fără depunere la deschiderea contului și un bonus de 100% pentru prima depunere, până la 1.000 de LEI.

Loto Superbet Casino 2024

Superbet oferă jucătorilor o experiență de pariuri loto online unică, prin multitudinea de loterii internaționale care sunt disponibile, și anume: Belgia Keno, Canada Atlantic Bucko, Cehia Keno, China Hong Kong Loto, Croația Loto 6, Finlanda Keno, Franța Keno, Germania Keno, Grecia Kino, Grecia Extra 5, Italia Win For Life, Italia Win For Life Numerone, Italia Millionday, Italia Superenalotto.

Bonus de bun venit:
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite

Alte loterii populare la care poti plasa pariuri pe numere la Superbet sunt: Italia Nazionale, Italia Bari, Italia Cagliari, Italia Florenta, Italia Genova, Italia Milano, Italia Napoli, Italia Palermo, Italia Roma, Italia Torino, Italia Veneția, Italia VinciCasa, Letonia Keno, Polonia Keno, Polonia Multi Multi, Polonia Kaskada, Polonia Loto, Slovacia Keno, Spania Bono, Spania Primitiva, SUA Florida Fantasy 5, SUA Pennsylvania Treas Hunt, SUA New York Take 5, SUA New York Pick10, SUA Colorado Cash 5, SUA Arizona Fantasy 5, SUA Wisconsin Badger 5, SUA Illinois Loto, SUA Connecticut Cash 5, SUA New Jersey Loto 6, SUA Washington Daily Keno, SUA Washington Hit 5, Turcia Super Loto, Ungaria Putto, Ungaria Keno.

Superbet oferă un bonus de bun venit tuturor jucătorilor noi. La primele 3 depuneri, cazinoul online oferă un bonus din fiecare sumă depusă până la 1.200 de LEI și un total de 300 de rotiri gratuite.

Loto Netbet Casino 2024

NetBet este una dintre cele mai sigure opțiuni de cazino online din România, mai ales prin diversele promoții și prin faptul că poți juca demo pentru a te familiariza cu regulile de joc.

Bonus de bun venit:
5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Printre loteriile internaționale existente la NetBet Casino se numără: Grecia Kino, Italia Keno 10Elotto, Slovacia Keno, Win for Life, Multi Polonia, Cehia Keno, Ungaria Putto, Cehia Rapid Keno, Keno Polonia, Spania L’Express, Grecia Extra 5, Polonia Kaskada, Keno Letonia, Italia VinciCasa, Italia MillionDay, Keno Washington Daily, New York Pick 10, Keno Belgia, Euro Millions.

În plus, dacă te înregistrezi chiar acum, poți câștiga până la 500 de LEI pentru primul pariu plasat.

Loto Maxbet Casino 2024

De asemenea, încă un cazino online care prezintă opțiunea de pariuri Loto este Maxbet Casino. Agenția are disponibile jocurile de Loto internaționale foarte cunoscute și în România, precum: Grecia Kino, Italia Keno 10Elotto, Slovacia Keno, Ungaria Putto, Cehia Keno, Win For Life, Multi Polonia, Keno Letonia, Grecia Extra 5, Polonia Kaskada, Italia Vincicasa, Italia Millionday, Spania L’Express și Keno Polonia.

Bonus de bun venit:
până la 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite

Cu experiența Maxbet, te bucuri încă de la prima depunere. Creează-ți un cont, depune minim 50 de LEI și vei primi 150 de rotiri gratuite. În plus, pentru primele 4 depuneri vei putea să revendici până la 700 de rotiri bonus și alte 350 pentru verificarea contului.

Update cookies preferences