Trei prieteni revendică premiul de 50 de milioane de dolari la loterie după 17 ani de joc în echipă

Trei prieteni de lungă durată din Calgary, dar și foști colegi sărbătoresc un noroc incredibil, după ce au câștigat un premiu în valoare de 50 de milioane de dolari la jocul de Loto 6/49.

Carmen Austria, Gary Perkins și Catherine Wall sunt prieteni de foarte mult timp și joacă împreună la Loto de mai bine de 17 ani. Pe data de 9 decembrie 2023 însă, biletul lor a fost declarat câștigător a 50 de milioane de dolari, lăsându-i pe cei trei muți de uimire.

Biletul a costat 10 dolari și a fost achiziționat de la Scenic Acres Husky din Calgary. Niciunul dintre ei nu se gândea ca după o astfel de investiție, fiecare dintre ei să se aleagă cu 16,6 milioane de dolari.

Atunci când au fost întrebați dacă regretă că au jucat biletul împreună, cei trei prieteni au declarat că niciunul nu ar fi știut ce să facă cu o sumă atât de mare de unul singur și că sunt fericiți că pot împărți acest noroc.

Carmen Austria este cea care a descoperit marele câștig, foarte devreme într-o dimineață, când ceilalți doi încă dormeau. Aceasta și-a contactat imediat prietenii pentru a le da vestea cea mare și de a sărbători câștigul. Acum, fiecare dintre ei își poate vedea visul realizat, după revendicarea banilor pe data de 7 februarie 2024.

Așa cum spuneam și în articolul nostru dedicat, această strategie de a juca în grup este foarte des întâlnită, dar și eficientă. Poți alege să joci la Loto împreună cu familia sau prietenii, iar în acest fel, investiția în biletele de joc va fi cu mult mai mică. Chiar și așa, trebuie să stabiliți niște reguli clare de la bun început și să conștientizezi că orice câștig obținut se va împărți în funcție de membrii grupului.

Agenții Pariuri Recomandate
Bonus de bun venit: 2.200 RON + 680 Rotiri Gratuite
Bonus de bun venit: 2023 RON + 200 Rotiri Gratuite
Bonus de bun venit: până la 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite
Bonus de bun venit: 9.000 RON + 300 Rotiri Gratuite
Bonus de bun venit: 3.000 RON + 231 Rotiri Gratuite
Bonus de bun venit: 100 % până la 1.000 RON

Update cookies preferences