Până la ce oră poți juca la Loto? Vezi cât de devreme sau cât de târziu îți poți cumpăra biletele

Jocul de Loto este foarte distractiv și palpitant pentru mulți oameni care aleg să participe la această activitate. În acest scop, este foarte important să știi până la ce oră poți juca la Loto, dar și alte informații esențiale despre program, deoarece doar așa vei putea să-ți cumperi biletele la timp pentru următoarea extragere.

Până la ce oră poți juca la Loto?

  • Joi și Duminică – până la ora 16:00;
  • Luni, Marți, Miercuri, Vineri, Sâmbătă – la orice oră, în funcție de locul din care sunt achiziționate;
Până la ce oră poți juca la Loto Vezi cât de devreme sau cât de târziu îți poți cumpăra biletele

Tragerile Loto organizate de Loteria Română au loc de două ori pe săptămână, în zilele de joi și duminică. În zilele extragerii, biletele se pot achiziționa până la ora 16:00, iar în restul timpului, programul diferă în funcție de locul din care alegi să le cumperi.

Dacă alegi să-ți achiziționezi biletele dintr-o agenție Loto, acestea au în general un program de 12 ore pe zi (program redus Sâmbăta și Duminica), fiind deschise până la ora 22:00. Bineînțeles, fiecare agenție își are propriul regulament, astfel că orele pot să difere.

De asemenea, biletele Loto se pot achiziționa și din diverse magazine. În acest fel, ai la dispoziție un program diferit în funcție de fiecare locație care le comercializează legal.

Cu toate acestea, cea mai favorabilă metodă din punct de vedere al orarului este achiziționarea de bilete Loto online, mai ales acum că Loteria Română și-a lansat prima platformă online, bilete.loto.ro. Aceasta este disponibilă 24/7, așadar, o poți accesa în orice moment, indiferent de oră.

Modalități de participare după ora de închidere 

Ora de închidere este ora 16:00 în zilele de joi și duminică, adică atunci când au loc tragerile Loto. De exemplu, dacă vei plasa un bilet Loto la ora 15:30 într-o zi de joi, acesta va fi luat în considerare pentru jocul din ziua de joi de la 18:30. Dacă însă, biletul va fi plasat joi la ora 16:01, acesta se va lua în considerare pentru jocul de duminică.

Nu există excepții pentru ora de închidere. Indiferent dacă vei achiziționa biletele Loto fizic sau online, odată ce ai depășit 16:00 în zilele de joc, nu vei mai putea participa la jocul din ziua respectivă, iar numerele vor fi automat luate în considerare pentru următoarea tragere.

Până la ce oră poți juca la Loto Modalități de participare după ora de închidere 

Prețul biletelor diferă în funcție de ziua și ora achiziției?

Nu. Prețul biletelor Loto este același indiferent de ziua sau de ora la care se cumpărără. De asemenea, tarifele nu diferă nici în funcție de locul din care cumperi biletele. Astfel, prețul lor este unul fix, după cum urmează:

  • Loto 6/49 – 7,50 LEI;
  • Joker – 6,50 LEI;
  • Loto 5/40 – 4,50 LEI;

Cât de devreme și cât de târziu îți poți cumpăra biletele la Loto?

Cel mai devreme, biletele Loto se pot achiziționa după ora de închidere. Să presupunem că este miercuri, ai bilet cumpărat pentru tragerile de joi și vrei să achiziționezi unul și pentru jocul de duminică. Nu vei putea să cumperi biletul pentru tragerile de duminică decât după ora de închidere pentru extragerea Loto de joi. Așadar, va trebui să aștepți până în ziua de joi, după ora 16:00.

Pe de altă parte, așa cum spuneam la începutul articolului, în ziua extragerii poți cumpăra cel târziu biletul până la ora 16:00. Dacă ai depășit intervalul de timp, biletul va fi jucat automat în următoarea zi în care se organizează trageri Loto.

Până la ce oră poți juca la Loto Cât de devreme și cât de târziu îți poți cumpăra biletele la Loto

Pot achiziționa biletele în prealabil pentru mai multe săptămâni?

Biletele Loto se pot achiziționa doar de la o extragere la alta. Adică, dacă este joi și vrei să cumperi un bilet până la ora 16:00, o poți face exclusiv pentru tragerile din acea zi. Dacă vrei să cumperi un bilet și pentru duminică, va trebui să aștepți ora de închidere pentru jocul de joi. De fiecare data trebuie să aștepți să se închidă participarea la un joc pentru a participa la următorul.

Este esențial să fii informat cu privire la programul de funcționare al Loteriei Române și să știi până la ce oră poți juca la Loto. Prin urmare, îți recomandăm să-ți cumperi biletele Loto cel târziu în prima parte a zilei în care are loc extragerea. În acest fel, nu ești presat de timp și nu riști să pierzi oportunitatea de a participa la joc.

Agenții Pariuri Recomandate
Bonus de bun venit: 2.200 RON + 680 Rotiri Gratuite
Bonus de bun venit: 2023 RON + 200 Rotiri Gratuite
Bonus de bun venit: până la 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite
Bonus de bun venit: 9.000 RON + 300 Rotiri Gratuite
Bonus de bun venit: 3.000 RON + 231 Rotiri Gratuite
Bonus de bun venit: 100 % până la 1.000 RON

Update cookies preferences