Loteria Română va lansa lozul Team România pentru a susține echipa la Jocurile Olimpice

Lozul Team România este noul produs pe care Loteria Română îl va lansa pentru a susține performanța Echipei Olimpice cu același nume. Pentru a păstra în continuare tradiția, instituția Loteriei se alătură Comitetului Olimpic și Sportiv Român pentru a-i sprijini pe sportivii care ne reprezintă țara la Jocurile Olimpice din acest an.

Loteria Română va lansa lozul Team România pentru a susține echipa la Jocurile Olimpice

Lozul Team România nu va fi prezent în permanență în portofoliul Loteriei Române. Va fi emis un număr limitat de lozuri, mai exact 1.000.000, iar 30% din valoarea produselor vândute se va dona în vederea susținerii Echipei Olimpice.

Prețul unui loz Team România va fi de 5 LEI și la fel ca alte lozuri apărute de curând, va include o mulțime de premii atractive. Ca de fiecare dată, Loteria Română susține performanța sportivă și este alături de țara noastră la a XXXlll-a ediție a Jocurilor Olimpice. Lozul Team România va fi disponibil în curând în agențiile Loto, iar toți românii vor avea șansa să câștige premii extraordinare și să susțină în același timp Echipa Olimpică.

Agenții Pariuri Recomandate
Bonus de bun venit: 2.200 RON + 680 Rotiri Gratuite
Bonus de bun venit: 2023 RON + 200 Rotiri Gratuite
Bonus de bun venit: până la 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite
Bonus de bun venit: 9.000 RON + 300 Rotiri Gratuite
Bonus de bun venit: 3.000 RON + 231 Rotiri Gratuite
Bonus de bun venit: 100 % până la 1.000 RON

Update cookies preferences