Extrageri non stop la Loteria Ungaria Putto 8/20, exclusiv pe Betano!

Jocul de Loto se află printre cele mai vechi și populare forme de divertisment din întreaga lume. Cu trecerea timpului, opțiunile disponibile pentru jucători s-au diversificat, având acum acces nu doar la loteriile naționale, ci și la cele internaționale prin intermediul platformelor precum Betano.

Cu Betano Loto, jucătorii au acum posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de loterii din întreaga lume, de a urmări extragerile în timp real și de a plasa pariuri în avans.

Din această varietate de jocuri face parte și Ungaria Putto 8/20, una din cele mai populare loterii existente la care poți juca non-stop în fiecare zi. Extragerile au loc din 5 în 5 minute, iar sistemul presupune, așa cum se observă și din nume, extragerea a 8 numere dintr-un interval cuprins între 1 și 20.

Extrageri non stop la Loteria Ungaria Putto 820, exclusiv pe Betano!

Pariorii au opțiunea de a alege între unul și 15 numere pe un bilet. În cazul în care un singur număr coincide cu cele opt extrase, Betano oferă o cotă de 2.4, permițându-le jucătorilor să câștige aproape de două ori și jumătate suma pariată inițial, ofertă foarte avantajoasă pentru cei care caută să evite riscurile mari.

Suma pe care o poți câștiga variază bineînțeles, în funcție de câte numere de pe bilet coincid cu cele extrase, dar și în funcție de tipul de pariu ales: simplu sau sistem.

Bonus de bun venit:
100 % până la 1.000 RON

Pariul simplu îți oferă cote mai bune și implicit, câștiguri mai mari. Dacă plasezi un bilet simplu cu 3 numere și toate se extrag, vei avea o cotă fixă de 20. Presupunând că miza este de 10 LEI, suma câștigată va fi de 200 de LEI. Biletul cu sistem simplu este considerat câștigător dacă toate numerele alese sunt extrase.

Spre deosebire de pariul simplu, pariul de tip sistem îți oferă șansa de a avea un bilet câștigător chiar dacă nu toate numerele selectate sunt extrase. Evident, în acest caz, și sumele pe care le poți câștiga sunt mai mici, deoarece cotele scad. De exemplu, dacă alegi un pariu sistem cu 4 numere și ghicești doar 3, vei rămâne cu o cotă de 4. Astfel, cu miza de 10 LEI vei câștiga 40 de LEI.

Ungaria Putto 8 din 20 Betano

Betano Loto are promoții și pentru jucătorii noi, oferind 5 pariuri fără risc la loteriile internaționale. Tot ce trebuie să faci este să-ți creezi un cont, să plasezi pariuri la Loto cu o miză de maxim 5 LEI, iar în cazul în care biletele sunt necâștigătoare, vei primi automat banii înapoi.

Activează Modul Betano și joacă la Loto pe cele mai bune cote!

Bonus de bun venit:
100 % până la 1.000 RON
Extrageri non stop la Loteria Ungaria Putto 8/20

Agenții Pariuri Recomandate
Bonus de bun venit: 2.200 RON + 680 Rotiri Gratuite
Bonus de bun venit: 2023 RON + 200 Rotiri Gratuite
Bonus de bun venit: până la 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite
Bonus de bun venit: 9.000 RON + 300 Rotiri Gratuite
Bonus de bun venit: 3.000 RON + 231 Rotiri Gratuite
Bonus de bun venit: 100 % până la 1.000 RON

Update cookies preferences