De la un premiu de 500 de dolari, la o viață de milionar

Un jucător la Loto din comitatul Baltimore și-a încercat norocul și a jucat un bilet la loterie. Întorcându-se acasă după serviciu, bărbatul a decis să se oprească la un magazin de băuturi alcoolice, unde a câștigat suma de 500 de dolari pe un bilet de joc.

În urma acestui premiu, fericitul câștigător a mai cumpărat două bilete, cu gândul că fapta s-ar putea repeta. Acest gând s-a adeverit și întâmplarea a făcut ca rezultatele extragerilor să-i aducă alte câștiguri, unul în valoare de 50 de dolari, iar celălalt de 1 milion de dolari. Atât bărbatul, cât și soția acestuia au declarat că au rămas șocați și emoționați de marea surpriză, mai ales pentru că cei doi au trecut prin momente destul de dificile de-a lungul timpului.

Acum, aceștia pot folosi banii câștigați pentru condiții mai bune de trai și își pot ajuta cu adevărat cei 4 copii.

Putem dormi noaptea știind că le putem lăsa copiilor noștri o moștenire și nu datorii

a declarat cuplul oficialilor loteriei din Maryland

Norocul a venit de la un bilet de loterie „Hot 777” al cărui joc mai are de oferit alte 3 premii în valoare de 1 milion de dolari fiecare.


Premiile oferite de loteriile din întreaga lume sunt uriașe și reușesc să schimbe peste noapte viața jucătorilor. Cu toate acestea, este foarte important ca limitele să nu fie depășite și să înțelegem că atât rezultatele extragerilor Loto, cât și ale tuturor jocurilor de noroc sunt aleatorii și imprevizibile.

Agenții Pariuri Recomandate
Bonus de bun venit: 2.200 RON + 680 Rotiri Gratuite
Bonus de bun venit: 2023 RON + 200 Rotiri Gratuite
Bonus de bun venit: până la 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite
Bonus de bun venit: 9.000 RON + 300 Rotiri Gratuite
Bonus de bun venit: 3.000 RON + 231 Rotiri Gratuite
Bonus de bun venit: 100 % până la 1.000 RON

Update cookies preferences