Care sunt cele mai norocoase numere la Loto în România?

Jocul de Loto este extrem de popular în toată lumea, unde participanții își pun toate speranțele în numerele pe care le aleg. Jucătorii trebuie să opteze pentru un set de numere dintr-o matrice prestabilită, urmând ca extragerile aleatorii să determine câștigătorii. 

Urnele sunt întotdeauna verificate înainte de extrageri, iar bilele se cântăresc, de asemenea, pentru ca fiecare număr să aibă șanse egale de a fi ales. Făcând parte din categoria jocurilor de noroc, extragerile Loto se bazează pe pură întâmplare, însă consultând statisticile, se pot observa numerele cu o frecvență ridicată pentru fiecare joc. 

Care sunt cele mai norocoase numere la Loto 6/49?

La jocul 6/49 regulile spun că participanții trebuie să aleagă 6 numere dintr-un set de 49 de posibilități. Ca la orice alt joc de Loto din lume, scopul este ca un număr cât mai mare din cifrele alese să se potrivească cu cele extrase. Cu cât se potrivesc mai multe numere, cu atât premiul este mai mare.

cele mai norocoase numere la loto 6/49

Conform statisticilor realizate pe ultimele extrageri, cele mai norocoase numere la Loto 6/49 sunt: 5, 6, 36, 4, 27 și 13;

Care sunt cele mai norocoase numere la Loto 5/40?

Pentru jocul de Loto 5/40, participanții trebuie să aleagă cel puțin 5 numere cuprinse între 1 și 40. Sunt extrase 6 numere, există mai multe categorii de câștig, iar premiile sunt la fel de impresionante. Pentru ca Loteria Română să ofere câștigul de categoria I este nevoie ca primele 5 numere extrase să se regăsească pe bilet.

cele mai norocoase numere la loto 5/40

Conform statisticilor, cele mai norocoase numere la Loto 5/40 sunt: 12, 30, 29, 6, 4 și 36;

Care sunt cele mai norocoase numere la Joker?

Jocul de Joker este cel mai complex. Acesta presupune alegerea a 5 numere dintr-un set cuprins între 1 și 45 și alegerea unui singur număr (Jokerul), dintr-un set cuprins între 1 și 20. Posibilitățile de câștig sunt și aici foarte mari, iar în plus, există 8 modalități prin care numerele îți pot oferi un premiu.

cele mai norocoase numere la joker

Conform ultimelor extrageri la Joker, cele mai norocoase numere sunt: 3, 20, 5, 19, 6 și 10;

Care sunt cele mai norocoase numere din lume la Loto?

Există câteva numere care au fost extrase frecvent în cadrul mai multor jocuri de Loto din întreaga lume. Coincidență sau nu, ele au fost alese cel mai des, unele dintre acestea fiind consemnate pentru norocul pe care îl poartă.

cele mai norocoase numere din lume la Loto

Este vorba despre: 7, 5, 13, 9, 11 și 42;

Fiecare dintre ele are o simbolistică aparte, fiind considerate norocoase atât datorită frecvenței cu care sunt extrase, dar și pentru ceea ce reprezintă.

Astfel, alegerea numerelor pentru a juca la Loto diferă de la un jucător la altul. Mulți participanți decid să-și aleagă numerele în funcție de frecvența cu care acestea se extrag, în timp ce alții obișnuiesc să joace numere cu semnificații personale, cum ar fi datele de naștere ale persoanelor dragi sau ale unor evenimente importante.

Cu toate acestea, este important de știut că fiecare număr de pe matricea prestabilită are șanse egale să fie ales și că fiecare extragere care are loc este aleatorie. Este indicat ca participanții să se bucure de joc într-un mod responsabil, să înțeleagă foarte bine regulile înainte de a plasa un pariu și să realizeze că șansele de a câștiga, dar și de a pierde sunt împărțite în mod egal.

Agenții Pariuri Recomandate
Bonus de bun venit: 2.200 RON + 680 Rotiri Gratuite
Bonus de bun venit: 2023 RON + 200 Rotiri Gratuite
Bonus de bun venit: până la 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite
Bonus de bun venit: 9.000 RON + 300 Rotiri Gratuite
Bonus de bun venit: 3.000 RON + 231 Rotiri Gratuite
Bonus de bun venit: 100 % până la 1.000 RON

Update cookies preferences