A castigat peste 1,77 Miliarde de dolari la jackpot-ul Powerball!

Jucătorul din California care a câștigat jackpotul Powerball a pus capăt unei perioade foarte lungi fără un câștigător al premiului cel mare, motiv pentru care suma a ajuns la proporții uriașe. Site-ul de jocuri de noroc a anunțat că aceasta este a doua cea mai mare sumă câștigată vreodată la loterie.

Înainte de acest eveniment, jackpotul a fost câștigat în urmă cu 3 luni cu suma de 1,08 milioane de dolari in urma unui rezultat spectaculos. Acum, după alte 35 de trageri, probabilitatea de câștig de 1 la 292,2 milioane a fost îndeplinită din nou cu numerele 22, 24, 40, 52, 64 și Powerball 10.

Potrivit Powerball, cel mai mare câștig din istoria loteriei s-a înregistrat în noiembrie anul trecut, atunci când un norocos a luat acasă premiul în valoare de 2,04 miliarde de dolari.

Biletele Powerball, care costă 2 dolari fiecare, sunt vândute în 45 de state, Districtul Columbia, Puerto Rico și Insulele Virgine americane, iar tragerile au loc în fiecare luni, miercuri și sâmbătă.

Deținătorul biletului câștigător nu are identitatea dezvăluită, iar acesta are opțiunea de a primi suma de 1.765 miliarde de dolari pe o perioadă de 30 de ani sub formă de rentă sau o plată forfetară estimată la 774,1 milioane de dolari.

Cu toate că experții îi sfătuiesc în mod constant pe câștigători să opteze pentru rentă, deoarece aceasta reprezintă întregul jackpot și ar servi drept o sursă de venit constant pentru următorii 30 de ani, această opțiune rămâne în mare măsură nepopulară printre jucători.

Unul dintre motivele pentru care oamenii aleg în mod obișnuit opțiunea cu suma în numerar este frica că ar putea să moară în timpul celor 30 de ani. În cazul în care câștigătorul ar deceda înainte de primirea tuturor plăților de rentă, acestea ar fi supuse impozitării pe moștenire, și pot ajunge la 40% din valoarea fiecărei rate.

Cu toate acestea, câștigătorul biletului în valoare de 1,77 miliarde de dolari nu va rămâne anonim, deoarece statul solicită tuturor celor care au obținut peste 250.000 de dolari să-și dezvăluie identitatea.

Agenții Pariuri Recomandate
Bonus de bun venit: 2.200 RON + 680 Rotiri Gratuite
Bonus de bun venit: 2023 RON + 200 Rotiri Gratuite
Bonus de bun venit: până la 1.000 RON + 200 Rotiri Gratuite
Bonus de bun venit: 9.000 RON + 300 Rotiri Gratuite
Bonus de bun venit: 3.000 RON + 231 Rotiri Gratuite
Bonus de bun venit: 100 % până la 1.000 RON

Update cookies preferences